ponedeljek, 4. februar 2013

Adaptacija drugi del:)

No pa sva prestala najhujše, torej selitev vseh najinih stvari, potrebno je bilo kar nekaj voženj:) Vse skupaj pa se je zapletlo, ko sva začela bolj podrobno gledati po kuhinji in ugotovila, da je totalno zanič in seveda sva naročila novo na katero pa morava počakati do sredine marca:(...hehe, ja tko je to, če kupiš stanovanje in si vse vzameš na izi:)
Tudi spalnica je letela čez balkon, ampak je že postavljena nova lepa bela spalnica z dvema omaricama in ne boste verjeli prvič po 12 letih imava zakonsko posteljo, ja tko je to če živiš v študentskem stanovanju:) in seveda imava sedaj ponoči boje, kje bo kdo spal, ker sva bila oba navajena svoje postelje, tko da je ponoči pestro, zbudiva se oba na enem koncu postelje,...jao, jao. No začela sem tudi odprodajat staro opremo in ne moreš verjet folk je nor, daš oglas in čez 2 uri te že kličejo. 

No toliko zaenkrat, napišem kaj več ob priliki. Sicer pa razgled imava fantastičen, vselitvena žurka pa bo morala počakat na novo kuhinjo, sicer bi morali vsi stat,hahaha.

Pa seveda včeraj sem imela okroglo obletnico, groza zdej mam trojko na prvem mestu, katastrofa, pa sem včas misnla kolk so babe stare pr 30-ih, takoj vzamem vse nazaj:)



Ni komentarjev:

Objavite komentar